• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg

Щоб ваш будинок був комфортним і зручним, виглядав красиво і стильно, при його оформленні, перш за все, потрібно задуматися про правильний вибір підлогового покриття. Адже саме підлога відразу кидається в очі, саме вона піддається великим навантаженням і забрудненням. Тому підлога повинна бути зносостійкою і довговічною, практичною і зручною. При виборі підлогового покриття потрібно враховувати в яку кімнату вона буде настилатися. Приміщення умовно поділяють на три групи: приміщення для відпочинку, робочі зони і зони проходів.

Сходи, коридори і передпокої вимагають зносостійких покриттів, які б витримали нескінченне ходіння і брудне взуття. Ці покриття повинні легко чиститися і мати водовідштовхувальну поверхню. Це - плитка, вініл в листах, водостійкий ламінат. Для сходів підійде ковролін з високою міцністю, вологостійкий і з коротким ворсом, адже для сходів важлива умова - це безпека.

Кухні і ванні кімнати вважаються робочими приміщеннями, тому теж потребують міцних, вологостійких і легко очищаючих покриттях. Для кухні краще всього підійде ламінат. Він виглядає як дерево, але є більш зносостійким, стійким до вологи. Ламінат не вигоряє, хімічні речовини та запалені цигарки не можуть його зіпсувати. Крім того, він відрізняється довговічністю і невисокою ціною. Останнім часом підлогу в кухні стали викладати двох видів. Для простору біля мийки, плити і холодильника підійде кахельна підлога шириною 80 - 100 см, для решти площі - ламінований паркет.

А ось у ванній і туалеті найкраще покласти кахель. Кахельна підлога дуже практична і не пропускає воду. Але існують і деякі недоліки кахлю: є ймовірність, що плитка може розколотися, якщо на неї впаде щось важке, а замінити буде дуже проблематично; кахельну підлогу досить холодна якщо на кахель потрапить вода, то він стає слизьким і небезпечним.

У вітальні, їдальні, і спальні використовують високоякісний штучний паркет. Це дуже довговічне покриття, виглядає елегантно. Тут варто звернути увагу на породу дерева, з якого він виготовлений. Відчуття свіжості додасть світла береза. Дуб буде виглядати класично елегантно і витончено. Крім цього, дуб дуже міцний і довговічний. У вітальні можна покласти і ковролін, тільки обов'язково з низьким ворсом, так як його легко чистити.

Для спалень відмінно підійде килимове покриття з довгим ворсом, це створить комфорт і затишок для босих ніг. На ринку пропонується величезна різноманітність килимових покриттів. Це різна основа і висота ворсу, широкий вибір малюнків і кольору. Все це допоможе створити стильний інтер'єр, комфорт і спокійний відпочинок.

А ось підлогу в дитячій заслуговує на особливу увагу. Тут має бути покриття не тільки красивим і яскравим, але має витримувати і удари м'ячиком і стрибки в скакалку, і перекидання, ну і звичайно, різні забруднення, які повинні бути легко видалені. Паркет з натурального дерева відповідає всім цим вимогам. До того ж, він екологічно чистий, що дуже важливо для дитячої. Якщо дитина ще дуже маленький, то в дитячій можна постелити килим з довгим ворсом, так як малюк багато часу проводить на підлозі.

Гарний, зручний підлогу - це особа будь-якої кімнати. Підбирати підлогове покриття слід ретельно і продумано і тоді Ваш будинок буде радувати Вас своїм затишком і розкішшю довгі роки.

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.