• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg

Як можна захистити паркет від передчасного старіння? Природно, за допомогою спеціального покриття. В якості таких покриттів використовуються лаки і масла. Матеріали даного типу на практиці довели свою ефективність. З їх допомогою можна істотно продовжити термін служби паркетного покриття.
При цьому потрібно відразу ж помітити, що масло і лак використовуються не тільки виходячи з суто практичних міркувань. Тут важливий ще і естетичний аспект. Масло або лак - це прекрасна можливість облагородити паркетне покриття, зробити його красивішим і солідним.
Багато, напевно, відразу ж виникає запитань - а що краще, лак або масло? Насправді, на це питання якось категорично відповісти практично неможливо. І у масла, і у лаку є свої незаперечні переваги.
Наприклад, лак дозволяє підкреслити текстуру паркетного покриття підлоги. Паркет, покритий лаком, з боку виглядає дуже цікаво. Крім того, лаковану поверхню досить просто підтримувати в чистоті. Досить буде час від часу протирати паркет вологою ганчіркою.Якщо говорити про паркет, покритий маслом, то він виглядає досить природно. За допомогою олії можна підкреслити натуральність паркету, його близькість до природи. Завдяки такому підлоговому покриттю можна зробити атмосферу більш затишною, більш привабливою. Є в паркеті з масляним покриттям, якщо так можна висловитися, якась душевність.
В принципі, вибір лаку або масла в якості паркетного покриття - це особистий вибір. Але завжди варто порадитися з фахівцем, який зможе підказати правильне рішення. Крім того, варто звертати увагу на виробника масла або лаку. Справа в тому, що далеко не всі лаки і масла повністю відповідають вимогам безпеки

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.