• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg

Різноманіття спеціалізованих засобів по догляду за паркетними підлогами, які представлені сьогодні на ринку, відкриває широкі можливості для підтримки стану підлоги в чудовому стані протягом багатьох десятиліть. Безсумнівно, згодом підлога може потьмяніти, втратити чіткість малюнка, але ситуацію досить просто виправити, скориставшись спеціальними засобами для догляду за дерев'яними підлогами.

Найчастіше при підборі засобів по догляду за дерев'яними покриттям для підлоги споживач керується лише особистими уподобаннями або враховує виключно ціновий фактор. Однак, важливо зазначити що, сучасна промисловість давно освоїла випуск екологічно чистих матеріалів для догляду за паркетом, а саме питання відсутності несприятливих факторів впливу паркетної хімії став першочерговим. На тлі серйозної конкуренції в даному питанні добре виділяється продукція компанії Bona, відповідаючи найостаннішим еко-стандартам якості продукції. Широка лінійка коштів по догляду за підлогою Bona допоможе і власникам лакованих підлог і любителям паркету з натуральної просоченням з масла.

Ще одним важливим аспектом догляду за дерев'яною підлогою є мікроклімат приміщення, це особливо актуально для кліматичних реалій львова. Живий матеріал «дихає» і тому потребує дотримання балансу вологості і температури протягом усього терміну служба. Позбавити приміщення від суховію зимового опалювального періоду і як наслідок від розсипання паркету допоможуть побутові зволожувачі повітря . Також зволожувачі повітря сприяють загальному поліпшенню мікроклімату приміщення що, позитивно позначається на самопочутті людини і допомагає продовжити термін експлуатації паркету.

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.