• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg

Основна відмінність масивної дошки і паркету полягає в розмірі, за якістю ж вони анітрохи не поступаються один одному. Пристрій паркету може відрізнятися за складністю залежно від того, яким способом проводиться його збірка, але довіряти подібну роботу найкраще професіоналам.

Мозаїчний паркет являє собою складальні елементи квадратної або прямокутної форми, що значно спрощує укладання. Еластична основа для такого паркету призначена лише для того, щоб спростити складання малюнка.

Щитовий паркет - ще один різновид покриття, що представляє собою квадратні щити шпону, дерев'яних планок або облицювальних плит, наклеєних на основу. Ціна щитового паркету нижче вартості класичного варіанту.

Паркет і масивна дошка були і залишаються оптимальним варіантом для застосування в будь-яких будинках. Вони відрізняються підвищеною естетикою, а також володіють чудовими експлуатаційними якостями - екологічністю, невибагливістю у догляді, довговічністю. Який паркет краще - вирішувати Вам, а ми лише спробуємо допомогти з вибором!

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.