• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg
Паркетний лак відомий людству вже багато сотень років і у всі часи на нього покладалася відповідальна роль у збереженні природної краси дерев'яних підлог. Сьогодні лакове покриття - найпопулярніше і традиційне рішення для захисту підлоги з паркету, паркетної або масивної дошки. підлога під лаком виглядає з особливим лоском і залишається захищеним від більшості факторів впливу навколишнього середовища. Полегшений процес оновлення лакового шару сьогодні робить паркетний лак королем фінішних покриттів. Матові лаки також володіють особливим шармом, підкреслюючи детальну структуру підлогових покриттів з ефектом браширування або тиснення.
Компанія майстер паркету віддає пріоритет лакам для паркету компанії Bona та tover, як найбільш якісної продукції на ринку паркетної хімії. Шведський та італійський концерни багато десятиліть випускають першокласну продукцію, здатну надійно захистити дерево і надати йому презентабельний вигляд. Безліч колекцій і форматів лаків Bona,tover, забезпечують нічим необмежений вибір технічних і дизайнерських рішень у питанні, що стосується нової підлоги.
У виборі лаку для паркету першу чергу варто орієнтуватися на свої власні переваги і колірні рішення майбутнього інтер'єру. Найпопулярнішим форматом лаку для підлоги є безбарвний прозорий лак, але споживачеві доступний цілий перелік на основі всієї палітри кольорів. У деяких випадках доречно відтінити деревину підлоги або вибілити, а також підібрати матовий лак.
Майстри давно й успішно використовують лаки на водній основі, які стали символом синтезу технологій і турботи про здоров'я людини. Лаки для паркету на водній основі - один з найбільш екологічно чистих продуктів у будівництві та легко протистоїть механічних і хімічних впливів.
Лаки для паркету і білі лаки діляться на однокомпонентні і двокомпонентні. Однокомпонентний лак - це вже готовий до вживання склад, що не вимагає додаткових приготувань. Двокомпонентний лак являє собою основу і затверджувач, які повинні змішуватися перед нанесенням. Серед найбільш популярних складів в цьому класі - двокомпонентний лак Bona Traffic. Bona Traffic можна вважати одним з кращих лаків для паркету, покладеного в місцях з високою прохідністю. Купити паркетні лаки ви можете у інтернет магазині master-parkety.com.ua.
Для правильного підбору лаку і підлогового покриття зверніться до наших фахівців за номерами 0973189089 0633700522і задайте всі ваші запитання.

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.