• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg

Якісне, красиве і сучасне підлогове покриття здатне зробити будь-який будинок теплішим і затишнішим. А вишуканий художній паркет допоможе внести в приміщення особливу естетику і елегантність. Однак укладка елітного покриття має свої особливості. Так, його фундамент ціна якого зазвичай відповідає якості, повинен бути ідеально рівним. Незвичайний малюнок арт-паркету складається з планок, які виготовляють з різних порід дерева. Вони повинні однаково реагувати на зміни температурного режиму та вологості, адже в іншому випадку окремі планки можуть розсохтися або дати тріщини. Тому перед тим, як приступати до укладання художнього паркету, зверніть увагу на сполучуваність деревини, з якої виконані планки, між собою.

Тонкощі укладання арт-паркету

Як правило, паркет світлих тонів виробляється з граба, клена, ясена або дуба. Особливим попитом користуються дизайнерські підлоги, в яких світлі планки чергуються з штучно постареним. Для монтажу теплого жовтого арт-паркету використовують матеріал з каштана, тика або оливи. Такі підлоги - останній писк моди в Італії, де оливу часто комбінують з чорним мармуром. До складу незвичайного рожевого паркету входить рубінова вишня і розоватий амарант. Темні підлоги вважаються екзотикою, тому і виробляються з унікальної деревини - ебенового дерева та інших матеріалів чорного континенту. Такий паркет зазвичай застосовується для декору приміщень в африканському або східному стилі.

Набір планок для укладки арт-паркету доповнюється різними декоративними деталями: розетками та плінтусами. Тим не менш, незважаючи на наявність готових додаткових складових, якісно змонтувати арт-паркет так само непросто, як і добре укласти стрічковий фундамент. У всіх випадках потрібні досвідчені майстри, які досконало знають свою справу. Звернувшись до професіоналів, ви отримаєте елітне підлогове покриття, яке стане підтвердженням вашого статусу і улюбленою сімейною цінністю.

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.