• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg

Підлогове покриття з часом зношується, тому ремонт паркету стає єдиною можливістю повернути підлозі презентабельний і блискучий вигляд. Існують різні види проведення ремонту поверхні, якщо тріщини і подряпини вважаються незначними, то сильні пошкодження вимагають певних досить великих за обсягом робіт. Про них і піде мова.

Для чого потрібен ремонт паркету

Існує кілька неприємних моментів, коли для ремонту без виклику фахівців не обійтися:
• реставрація глибоких подряпин;
• відновлення підлогового покриття після затоплення водою;
• відновлення паркету в результаті пропалення кальяном;
• часткова заміна планок;
• локальна реставрація в результаті відколів.

Відколи й подряпини на підлоговому покритті

Іноді в результаті падіння на підлогу важких предметів та інших непередбачених дій з'являються пошкодження, яких в повсякденному житті не уникнути. Роботи зводяться до шпаклівки постраждалих ділянок. Після настає черга шліфовки і покриття лаком, який повертає покриттю первісну красу.

Як позбутися скрипу паркету

Скрип зазвичай виникає при неправильному положенні дошки, коли вона відходить від своєї основи. Буває, що таким чином проявляються огріхи допущені майстрами при укладанні паркету. Вони могли використовувати застарілу технологію проведення робіт, застосувати браковані будівельні матеріали.
Часткові ремонтні роботи врятують ситуацію, але за умови - якщо проблема виявилася на невеликій ділянці підлоги. Фахівці розкривають місце, звідки йдуть неприємні звуки і перекладають планки заново. Однак на цьому маніпуляції з підлогою не закінчуються. Остаточним штрихом стає циклювання паркету, шліфування і фінішне покриття лаком.
Скрип в усьому приміщенні вимагає кардинальних заходів - слід перестелити повністю підлогу. Витрачати час на ремонт паркету недоцільно.

Здуття паркету

Здуття планок стає для покриття свого роду інсультом. Реанімацією в цьому питанні і можуть стати ремонтні роботи підвищеної складності. Важливо знати, що швидше за все необхідно буде перестилати підлогу, циклювання навряд чи допоможе повернути покриттю первісний вигляд.

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.