• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg
Якщо паркет у Вашому будинку або квартирі з'явився недавно, то не зайвим буде дізнатися, як правильно за ним доглядати, щоб продовжити термін служби. Способи догляду визначає тип паркету - покритий шаром лаку або спеціальним маслом.
 
Якщо Ваша паркетна підлога лакована, то вологе прибирання йому тільки нашкодить. Утримувати його в чистоті дуже легко - досить підмітати віником і пилососити у міру потреби. Щоб продовжити «життя» лакованого паркету забезпечте ніжки меблів спеціальними накладками з фетру. Обов'язковий захід - шліфування підлоги та нанесення свіжих шарів лаку кожні 5 років.
 
Для промасленого паркету - інші правила догляду:
Очищення пилососом від пилу.
Вологе прибирання спеціально призначеним для цього миючим засобом.
Оновлення кожні 6 місяців масляного шару, що захищає деревину від всіляких негативних факторів.
У міру використання паркетногопокриття виникають різні побутові колізії, що вимагають негайного втручання:
 
якщо на підлогу пролився суп або жирний соус, очистити підлогу без слідів від плям допоможе спеціальна паста або водний розчин господарського мила,
якщо пролилося вино, сік, інший кольоровий напій застосовуйте засіб для виведення плям для паркету. Він відновить колір деревини,
якщо розбилася важка ваза і залишила подряпини на підлозі, використовуйте засіб, що відновлює, наносячи його шпателем на пошкоджені планки.
Як профілактичний засіб від стирання паркету біля входу в будинок покладіть килимок, що не пропускає вологу і захищає паркет від бруду. Підтримуйте в квартирі постійну температуру на рівні 22 градуса. і вологість на рівні 60%.
 
Як бачите, догляд за паркетною підлогою не такий вже й трудомісткий, як декому здається на перший погляд.
 

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.